eukairies

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

χώρες με φτηνά τσιγάρα

Στην Ελλάδα άρχισαν να ακριβαίνουν οι τιμές των τσιγάρων και έτσι πολλοί εάν πάνε στο εξωτερικό αναρωτιούνται εάν στις χώρες που πάνε τα τσιγάρα είναι πιο φθηνα η πιο ακριβά από την Ελλάδα. Στην Ιταλία , Γερμανία , Ολλανδία ,Γαλλία, Ελβετία,είναι σαφώς πιο ακριβότερα. Η Αγγλία έχει τις πιο ακριβές τιμές τσιγάρων στην Ευρώπη με τιμές πάνω από 7 ευρώ το πακέτο , Στις χώρες που αναφέραμε πρωτύτερα τα τσιγάρα κάνουν περίπου 4 με 5 ευρώ.Εάν βρίσκεστε σε αυτές τις χώρες προσπαθήστε να πάτε στο Βέλγιο είτε στο Λουξεμβούργο για να αγοράσετε τσιγάρα και φτηνή βενζίνη , δεν είναι φτηνότερα από την Ελλάδα αλλά είναι σίγουρα πιο φτηνά σε σχέση με τις γειτονικές τους χώρες.

Τα πιο φθηνα τσιγάρα έχουν οι πρώην γιουγκοσλαβικές χώρες σαν την Σερβία , Κροατία με τιμές κάτω του ενός εύρου το κάθε πακέτο τσιγάρα.

Η Βουλγαρία έχει επίσης πιο φτηνά τσιγάρα από ότι στην Ελλάδα με τιμές περίπου 2 ευρώ το πακέτο , ακρίβυναν τελευταία και τα τσιγάρα και εκεί.

Στις χώρες της κενωτικής Ευρώπης τα πιο φτηνά τσιγάρα έχει η Σλοβακία με 2,6 ευρώ το πακέτο , μάλιστα η Σλοβακία έχει και ευρώ σαν νόμισμα , και η πολώνια με περίπου 11- 12 σλοτι δηλαδή περίπου 2,8 ευρώ το πακέτο τσιγάρα

Σίγουρα στην ανατολική Ευρώπη τα τσιγάρα είναι πολύ πιο φτηνά με τιμές κάτω του ενός ευρώ το πακέτο , χώρες σαν την Ουκρανία , Ρωσία κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...