eukairies

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

φτηνά ελαστικά αυτοκινήτου

reifenΑγορά λάστιχα αυτοκινήτου μέσω του ιντερνέτ
ψάχνοντας για φθηνά λάστιχα για το αυτοκίνητο μου έπεσα σε μερικές ιστοσελίδες με προσφορές ελαστικών τα όποια είναι και ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω του ιντερνέτ.
Τώρα να παραγγέλλει κάποιος λάστιχα από το ιντερνέτ έχει και τα πλεονεκτήματα  όπως και τα μειονεκτήματα του .
Πλεονεκτήματα αγοράς λάστιχων αυτοκινήτου μέσω του ιντερνέτ
είναι ότι κάποιος μπορεί θεωρητικά να βρει μια πολύ πιο καλή τιμή και την πιο συμφέρουσα προσφορά για τα ελαστικά που θέλει να αγοράσει.
Μειονεκτήματα αγοράς ελαστικών αυτοκινήτου μέσω του ιντερνέτ
 Από την άλλη δεν μπορεί να δει κάποιος  με σιγουριά αν τα λάστιχα είναι της φετινής παραγωγής και μπορεί να καταλήξει με ελαστικά παλιάς χρονολογίας. Άλλο , εάν δεν ταιριάξουν στις υπάρχουσες ζάντες τι γίνεται; Στο εξωτερικό μπορεί κάποιος να γυρίσει κάποιος ότι και να έχει αγοράσει κάποιος σε 14 μέρες και χωρίς να αναφέρει κάν το λόγο επιστροφής και να πάρει τα λεφτά του πίσω , στην Ελλάδα γίνεται το ίδιο (πρακτικά);
Συμβουλές για να αγοράσετε λάστιχα για το αμάξι σας
θεωρητικά όταν και εάν κάποιος παραγγείλλει κάποιος λάστιχα από το ιντερνέτ καλυτέρα να είναι ένα φετινό μοντέλο ελαστικού (που δεν υπήρχε πέρσι) ώστε να είναι σίγουρος ότι είναι και φετινής παραγωγής. Δεν μπορώ όμως να συμβουλέψω κάποιον στην αγορά ελαστικών από το ιντερνέτ στην Ελλάδα γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Φθηνά λάστιχα αμαξιού
Τώρα πίσω στο θέμα , βρήκα ένα σίτε με προσφορές για λάστιχα στις πιο γνωστές μάρκες όπως fulda , michelin , vredestein και bridgestone και οι τιμές τους δεν διαφέρουν και τόσο πολύ με τα ονλινε καταστήματα για ελαστικά αυτοκίνητων της Γερμανίας (ΛΙΝΚ) . Δείτε και μόνοι σας.
Παρακάτω μπορείτε να πατήσετε στην εικόνα για να δείτε ένα αξιόλογο ελληνικό online shop με ελαστικά σε προσιτές τιμές για τα ελληνικά δεδομένα.

elastika-online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...