eukairies

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

φθηνές ξυλοσομπες και Θερμάστρες ξύλου

πολλοί λογω της ακριβείας στο πετρέλαιο αναζητούν φθηνές ξυλοσομπες η αλλιώς λεγόμενες Θερμάστρες ξύλου όπως και άλλες εναλλακτικές λύσεις για φθηνή θέρμανση στο σπίτι για να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα. Έτσι πολλοί βρίσκουν την αγορά μιας ξυλοσομπας πολύ καλή ιδέα για οικονομική θέρμανση στην τωρινή περίοδο της κρίσης.

υπάρχουν πολλές Εταιρίες που κατασκευάζουν ξυλοσομπες και ο κλάδος της ξυλοσομπας αναπτύσσεται γιατί προς το παρόν η ζήτηση έχει αυξηθεί. Ενδεικτικές τιμές από τις πιο φθηνές ξυλοσομπες αποτελούν οι παρακάτω .

Στο πρακτικερ η πιο φθηνή ξυλοσομπα κοστίζει 129 Ευρώ  και λέγεται στρογγυλή θερμάστρα ξύλου κ20 και φαίνεται έτσι… ξυλοσομπες praktiker ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ

η πιο φθηνή τετράγωνη ξυλοσομπα  είναι η  Θερμάστρα ξύλου από ατσαλίνα με πατίνα και κοστίζει 149 ευρώ ξυλοσομπες praktiker ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ tetragvnh

 

Η πιο καλή ξυλοσομπα στην σχέση απόδοσης και τιμής και προς το πάρων το έχει το πρακτικερ σε προσφορά είναι η Θερμάστρα ξύλου T-20 τετράγωνη γαλλικού τύπου, από χυτοσίδηρο και βρίσκεται σε έκπτωση με 199 ευρώ από την αρχική τιμή των 219 ευρώ.

εδώ η φωτογραφία ξυλοσομπες praktiker prosfora ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΞΥΛΟΥ γαλλικη

 

Στην Elektronet η πιο φθηνή θερμάστρα ξύλου –Ξυλοσομπα είναι η ελληνικής κατασκευής ξυλοσομπα  ΠΡΩΤΕΑΣ με τιμή στα 150 Ευρώ και έχει ρυθμιστή αέρα και είναι 15 βαριά.

ξυλοσομπα θερμάστρα ξύλου ΠΡΩΤΕΑΣ

τώρα υπάρχουν και οι ξυλοσομπες που καίνε τα συμπυκνωμένα ροκανίδια ξύλου που λέγονται πελλετς αλλά είναι πιο ακριβούτσικες.

Θεωρητικά μετά από σύντομο ψάξιμο στο ιντερνέτ οι παραπάνω προτάσεις θα πρέπει να είναι και αποτελούν ενδεικτικές τιμές του πόσο κοστίζει μια φθηνή ξυλοσομπα ή μια φθηνή θερμάστρα ξύλου. Δεν έχουμε σχέση ούτε συμφέρων από τις πωλησεις των παραπάνω καταστημάτων ,και εάν έχετε άλλες πληροφορίες για του που έχει φθηνές ξυλοσομπες ευχαρίστως μοιραστείτε το στα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...