eukairies

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δωρεάν φροντιστήρια στο δήμο Θεσσαλονίκης

Ο  δήμος Θεσσαλονίκης, στις απογευματινές ώρες θα διαθέτει εννέα δημοτικά σχολεία για να προετοιμάζονται οι μαθητές στα μαθήματα της επόμενης μέρας όπως και για σκοπούς ενισχυτικής διδασκαλίας με την παρακολούθηση σε αυτά τα τμήματα να είναι εντελώς δωρεάν.Με την κίνηση αυτή στοχεύει να μειωθεί το φαινόμενο της σχεδόν “υποχρεωτικής” παρακολούθησης στα ιδιωτικά φροντιστήρια που αποτελούν και σχετικά μεγάλο οικονομικό κόστος ζωής για την ελληνική οικογένεια η όποια έχει να πληρώσει μεγάλα ποσά στα δίδακτρα των ιδιωτικών φροντιστηρίων.

Τα απογευματινά δημόσια ¨φροντιστήρια¨ θα λειτουργούν μετά τις ώρες λειτουργίας των δημοσίων σχολείων και θα διατίθενται οι αίθουσες για το δημόσιο δωρεάν φροντιστήριο.Οι μαθητές που προς το παρόν μπορούν να συμμετάσχουν στο δωρεάν φροντιστήριο του δήμου Θεσσαλονίκης είναι ηλικίες 6 έως 12 χρονών. τα δημόσια δωρεάν φροντιστήρια θα λειτουργήσουν σε 9 διαφορετικά δημοτικά σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης .

Περισσότερες πληροφορίες για τα Δωρεάν φροντιστήρια στο δήμο Θεσσαλονίκης μπορείτε να διαβάσετε σε εξωτερικό άρθρο εδω….

Δωρεάν φροντιστήρια από το δήμο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...