eukairies

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2013

Η ελληνική κυβέρνηση χορήγει πραγματικά επίδομα θέρμανσης πετρελαίου και μάλιστα η καμπάνια του επιδόματος πετρελαίου διαφημίζεται από τον σύνδεσμο εταιριών εμπορίας πετρελαιοειδών Ελλάδος. Την χρονιά αυτή λόγω της ακριβείας του πετρέλαιο πολλοί έχουν στραφεί σε εναλλακτικούς τρόπους φθηνής θέρμανσης . Έτσι το κράτος όπως και πέρσι χορήγει επίδομα πετρελαίου θέρμανσης σε μηνιαία βάση ανάλογα με το οικονομικό εισόδημα , το αν είναι πολυμελής οικογένεια και σε ποιο γεωγραφικό ύψος βρίσκεται ένα νοικοκυριό. Έτσι π.χ εάν μια οικογένεια που βρίσκεται σε βουνό όπου κάνει και περισσότερο κρύο θα λάβει μεγαλύτερο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης από μια άλλην που βρίσκεται σε γεωμετρικό ύψος με αυτό της θάλασσας.

Πως κάνει κάποιος αίτηση για επίδομα θέρμανσης?

Το να δείτε ακριβώς τα κριτήρια και για να υποβάλλεται αίτηση για να διεκδικήσετε το επίδομα θέρμανσης πρέπει να πάτε στ ΚΕΠ της περιοχή σας ,αλλιώς μπορείτε και να το κάνετε και δικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου οικονομικών εδω..https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm

Αν και σίγουρα θα έχει το θέμα γραφειοκρατία , η προσπάθεια να λάβετε επίδομα θέρμανσης και έτσι φθηνότερο πετρέλαιο μόνο χρόνο κοστίζει … άντε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...