eukairies

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

φτηνά Τσιγάρα στο εξωτερικό

Ταξιδεύετε στο εξωτερικό και αναρωτιέστε εάν η χώρα που θα πάτε έχει φτηνότερα τσιγάρα από την Ελλάδα και την Κύπρο ? Στις Χώρες τις ευρωπαϊκής ένωσης οι  οποίες έχουν ευρώ και όχι το δικό τους νόμισμα η Ελλάδα έχει από τα πιο φθηνά τσιγάρα μετά την Σλοβακία! Στην Σλοβακία το πακέτο κάνει 2,5 Ευρώ ( μάρκα Winston).

Ακόμα φτηνότερα είναι να αγοράζετε σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης που δεν έχουν ευρώ αλλά ακόμα τα δικά τους νομίσματα , και έτσι στην Πολωνία είναι πιο φτηνά σε σχέση με την Ελλάδα.

Τσεχία , Ρουμανία , Ιταλία , Γαλλία , Αγγλία , Γερμάνια , Δανία , Ολλανδία , Λουξεμβούργο , Βέλγιο , έχουν σίγουρα πιο ακριβές τιμές στα τσιγάρα σε σχέση με την Ελλάδα.

Τα πιο φθηνα τσιγάρα υπάρχουν στις χώρες του ανατολικού μπλοκ αλλά και στα βαλκάνια.Η Σερβία είναι από τις κοντινές Χώρες με τα πιο φθηνα τσιγάρα με τιμή περίπου 1,10 το πακέτο. Μετά έρχεται η Κροατία με λίγο ακριβοτερητιμη αλλά πάντα στα πλαίσια τοθ ενός εύρου. Η Βουλγαρία τον τελευταίο καιρό έχει ακριβύνει τις τιμές των τσιγάρων και πλησιάζον τις αντίστοιχες τιμές των ελληνικών. κάποτε ήταν πολύ πιο φθηνα.

Πιο μακριά στην Μολδαβία , Ουκρανία , Ρωσία ,έχουν ακόμα ποιο φθηνές τιμές στα τσιγάρα με τιμές κάτω του ενός ευρώ , Συγκριμένα περίπου 0,88 στην Ουκρανία και μόνο 0,65 ευρώ στην Ρωσία!

 ftina tsigara sto ekswteriko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...