eukairies

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Alex pak Φυλλάδιο προσφορών Νοέμβρης 2012

Στο φυλλάδιο των προσφορών του Alex pak για την δεύτερη και τρίτη εβδομάδα του Νοέμβριου 2012  διαθέτει και εκπτώσεις πάνω από τη μισή τιμή της αρχικής τιμής σε προϊόντα όπως ξύλινες ραφιερες για CD/DVD ψησταριές για Κάρβουνα , σετ μπάρμπεκιου , κεραμικές χύτρες ταχύτητας  και άλλα ειδή και βοηθήματα κουζίνας , παιδικές πρίζες ασφάλειας , χαρτοπετσέτες, βρύσες και μπαταρίες νιπτήρα μπάνιου , σετ και σωληνώσεις υδραβλικών, σκουπιδοτενεκέδες ,ζυγαριες μπανιου, καπάκι τουαλέτας ,  , μέχρι και ήδη γυμναστικής στο σπίτι.
Σίγουρα όμως στις προσφορές του καινούριου φυλλαδίου του αλεξ πακ ξεχωρίζουν οι 2 ξυλοσομπες που προσφέρουν σε προνομιακή τιμή ,και είναι ίσως καλή επεδηση την εποχή που το πετρέλαιο ολοένα και ακριβαίνει για ένα ζεστό χειμώνα .
Επίσης το αλεξ πακ είναι γνωστό ότι κατά καιρούς βάζει μηχανάκια , σκουτερακια και φουσκωτές βάρκες στις προσφορές του. Έτσι και τώρα στις προσφορές για τον μήνα Νοέμβριο υπάρχει ξανά ένα δίκυκλο σκουτερακι των 300 κυβικών και με ένα χρόνο εγγύηση σε προνομιακή τιμή

Για να δείτε τα εν μέρη φυλλάδια σε μεγάλη κλίμακα πατήστε στις επί τόπου μικρογραφίες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...