eukairies

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Προσφορές και DEALS από την Groupon

Το πρώτο και παγκοσμίως πιο αναγνωρισμένο DEALαδικο ήρθε στην Ελλάδα. Η Groupon είναι ένα σίτε όπου κάνει πάταγο στην Αμερική , Γερμανία , Αγγλία , και υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική. Σχεδόν μάλιστα αποτελεί μονοπώλιο σε Deals με εστιατόρια και ευκαιρίες φαγητού. Φυσικά διαθέτει και άλλους τομείς με αξιέπαινες προσφορές όπως ταξίδια και κρατήσεις σε Ξενοδοχεία με φθηνές τιμές αλλά δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι μονοπωλεί και εκεί γιατί μπαίνει σε ανταγωνισμό με άλλα διεθνές και αναγνωρισμένα σιτες προσφορών και εκπτώσεων όπως το μπουκινκ η το τριβαγκο.

Η groupon επικοινωνεί με τους εππαγεμλατιες του κάθε κλάδου και εξασφαλίζει τρέλες εκπτώσεις και φθηνές τιμές. Σχεδόν με το σύστημα της έχει εξαναγκάσει τον κάθε επαγγελματία  να αφιερώνει μια μέρα σε προσφορές της Γκρουπον και σφύζει το εστιατόριο εκείνη την μέρα από κίνηση αλλά και οι πελάτες του απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του μαγαζάτορα σε πολύ φθηνές τιμές.

Τώρα δεν είναι γνωστό ότι η groupon θα καταφέρει να εδραιωθεί και στην Ελλάδα όπως και στον υπόλοιπο Κόσμο γιατί πολλά ελληνικά σιτες έχουν ήδη πάρει την ιδέα της γκοθπον και την έχουν ήδη εφαρμόσει και έχουν μάλιστα εδραιωθεί στην ελληνική αγορά πολύ πριν επεκταθεί η γκρουπον στην Ελλάδα.  Από την άλλην είναι σίγουρο ότι η groupon είναι μια αναγνωρισμένη πολυεθνική με ένα δυνατό όνομα και πολύ μεγάλο κεφάλαιο ώστε να εφαρμόσει ένα πολύ δυνατό και επιθετικό ανταγωνισμό σε κάθε DEAL σίτε με προσφορές.

Το κέρδος από τον παρόν ανταγωνισμό στον τομέα των DEAL σιτες τον έχουμε φυσικά εμείς οι καταναλωτές όπου ολοένα και μεγαλύτερες προσφορές και ευκαιρίες γίνονται για εμάς διαθέσιμες. Έτσι τώρα που ο ανταγωνισμός είναι στο μάξιμουμ αξίζει να δείτε σε αυτήν την χρονική περίοδο τις προσφορές γιατί τέτοιες ευκαιρίες μπορείτε να μην ξαναβρείτε!

groupon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...