eukairies

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβουλές για οικονομικές πτήσεις

Σε αυτό το άρθρο δίνονται κάποιες απλές συμβουλές για όταν κλείνετε το αεροπορικό σας εισιτήριο να μπορείτε να το αγοράζετε όσο πιο οικονομικά γίνεται. Ο πιο σημαντικός κανόνας είναι να κλείνετε το εισιτήριο σας νωρίς.Όσο πιο νωρίς τόσο πιο φθηνή η τιμή του αεροπορικού σας εισιτηρίου. Άμα κλείνετε θέση τελευταία στιγμή συνήθως κοστίζουν τα εισιτήρια  δυο με τρεις φορές πιο ακριβά από το εάν κλείνατε εισιτήριο ένα μήνα πριν.

Mια άλλη μικρή συμβουλή , εάν κοιτάτε τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων Online στο internet  μην κοιτάτε μόνο σε μια ιστοσελίδα. Όχι μόνο μπορεί να είναι αλλαγμένες οι τιμές προς τα πάνω αλλά επειδή περισσότερο τα λεγόμενα portals δεν έχουν όλες τις αεροπορικές εταιρίες σε σύγκριση. Για παράδειγμα πολλά σιτες δεν περιέχον μέσα φθηνές αεροπορικές εταιρίες σαν την easyjet , ryanair ,germanwings κτλ. Έτσι πρέπει να μπείτε και στα σιτες των φθηνών αεροπορικών εταιριών για να δείτε/ κλείσετε ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο.

Σε κάποιες εταιρίες παίζουν έξτρα χρεώσεις , άλλες για το κλείσιμο θέσης από το ιντερνέτ χρεώνουν παραπάνω , ενώ άλλες ,όχι , Κάποιες εταιρίες εάν υπερβαίνεται το προβλεπόμενο βάρος η μέγεθος η αριθμό αποσκευών βάζουν πρόστιμο οπότε διδπλοκοιταξτε , ελέγξτε το γιατί μπορεί να σας κοστίσει ακριβά και μετά το αρχικό φθηνό αεροπορικό εισιτήριο” τελικά να μην είναι και τόσο φθηνό όσο στην αρχή φάνταζε.

Επίσης να κοιτάτε πάντα εάν στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται οι φόροι του αεροδρομίου. Μην νομίζετε ότι ένα αεροπορικό εισιτήριο κοστίζει μόνο 19 ευρώ για την τσέπη σας. Μάλλον εννοείται ότι τόσο είναι το μέρος που παίρνει η αεροπορική εταιρία , αλλά ταυτόχρονα εσείς αν πληρώνετε γύρω στα 100 ευρώ . Περί φόρων αεροδρόμιου , υπάρχουν αεροδρόμια τα όποια είναι φθηνότερα από αλλά και αλλά ακριβότερα . Έτσι εάν στον προορισμό σας , υπάρχουν περισσότερα από ένα πιθανά αεροδρόμια , κοιτάξτε μήπως εκείνο της διπλανής πόλης η των περιχώρων να είναι πιο φθηνό από την αρχική επιλογή. Για παράδειγμα , εάν πετάτε για Γερμανία και είναι ακριβά τα εισιτήρια για Ντυσελδοφ , κοιτάξτε και πτήσεις που πάνε Κολωνία , γιατί πιθανόν , η ίσως να είναι φτηνότερα .

Καμιά φορά οι διάφορα στην τιμή μπορεί να είναι τόσο μεγάλη που να συμφέρει ίσως και μια διπλανή χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...